Erik Ringertz - New Member of the Board at Fatshark [in Swedish]

Fatshark som just nu är aktuella med Warhammer: Vermintide 2, förstärker sin styrelse med Netlights vd Erik Ringertz som blivit utsedd till årets vd för stora företag 2016 och årets chef 2014.

“Fatshark är i en expansiv fas och vi är säkra på att Erik med sin erfarenhet kommer kunna hjälpa till att bygga Fatshark vidare mot nya framgångar.” säger Fatsharks VD Martin Wahlund. 

“Jag ser väldigt mycket fram emot mitt nya uppdrag! Fatshark går in i en spännande ny tillväxtfas och tidpunkten är för mig perfekt för att kunna bidra med mina erfarenheter att utveckla och leda innovativa bolag som går sin egen väg och pekar ut en riktning” säger Erik Ringertz, VD Netlight.

Om Fatshark

Fatshark etablerades i Stockholm 2007 av erfarna spelutvecklare som tidigare jobbat med ett antal AAA-spel. Nu består företaget av 65 anställda och är beläget på Södermalm. Fatshark har utvecklat och lanserat ett antal egna IP:n såsom Lead and Gold, Hamilton’s Great Adventure och Krater. Senaste spelet är Warhammer: Vermintide, vilket sålt närmare två miljoner enheter och Fatshark är nu aktuella med uppföljaren Warhammer: Vermintide 2.

 

Om Netlight

Netlight Consulting är ett IT- och managementkonsultbolag som sysselsätter över 950 personer runt om i Europa. Netlight jobbar med några av de största aktörerna inom digitaliseringens framkant. Under de senaste åren har bolaget tilldelats en rad utmärkelser tack vare tillväxt och för drivande arbete kring jämställdhet. I mars 2017 utsågs Netlight till Sveriges bästa arbetsplats bland stora företag av Great Place to Work och till Sveriges bästa arbetsgivare 2015 & 2016 av Universum.